Film en journalistiek
In 2016 is Bernhard begonnen met het maken van videoproducties als de Filmpjesman, toen hij merkte dat zijn passie voor film en zijn studie journalistiek hem de perfecte kans gaven om hobby met werk te combineren. De Filmpjesman is een kleinschalig filmbedrijf dat streeft naar eerlijke, bijzondere en verrassende perspectieven in film en reportage. Klik hier voor recente videoproducties.

Deskundige vaardigheden en ervaring
“Door de jaren heen heb ik door verschillende opdrachten, stages en projecten ervaring opgedaan met videoproducties. Door veel te proberen, te experimenteren en goed te luisteren naar feedback en wensen van opdrachtgevers kan ik deze ervaringen toepassen tijdens mijn werk als videoproducer.”

Bernhard liep stage bij Tear, de EO en de KRO-NCRV als redacteur en camerajournalist (camjo). Bekijk zijn volledige cv op zijn LinkedIn-pagina. Daarnaast heeft hij videoproducties gemaakt voor onder andere de Christelijke Hogeschool Ede, Ecowings, AID Daily, het CDA, de ChristenUnie en de Wageningen University. In het online portfolio kun je de videoproducties bekijken.

Start typing and press Enter to search